Kan du lide børn og pædagogisk udvikling?

Vi mangler dig, der vil være med til at udvikle vores friskole for højtbegavede børn og unge sammen med glade kolleger og engageret ledelse. 

Vi har en skole, der arbejder vedholdende med at udvikle relationskompetence, nysgerrighed, innovation, kreativ tænkning og forskellige tilgange til læring og klasseledelse med høj faglighed.

Vi udvider og mangler derfor to lærere, der tilsammen kan bidrage med nedenstående

  • Du elsker matematik og naturfag. Du undersøger sammen med børnene og arbejder med glæde både med de små og store spørgsmål i den naturfaglige verden.
  • Du kan med energi, sikker relationskompetence og klasseledelse undervise i dansk. Du kan skabe interesse for litteratur, skabe debat om litterære oplevelser og understøtte evnen til at fremlægge og fremstille. 
  • Du holder af tysk og/eller engelsk og kan med indlevelse undervise på mange niveauer og med spændende emner
  • Du har uanset fag interesse for læring gennem legende tilgang, gennem projekter eller værksteder, og du kan have nysgerrighed sammen med børnene

Generelt ønsker vi, du brænder for højtbegavede børn, der både har meget potentiale, men også kan have det svært, og skal støttes i udvikling både socialt og fagligt. Du er en lærer, der kan og vil løfte eleverne i tæt samarbejde med både eleverne selv og deres forældre. Måske har du erfaring med udviklingsprojekter, måske med LKT eller specialundervisning. Under alle omstændigheder er du nysgerrig på vores børn og reflekterer gerne over egen praksis sammen med kolleger.
Hvis du endnu ikke kender meget til højtbegavede børn, er du stadig velkommen til at søge. Bare du er villig til at lære nyt og arbejde meget med egen praksis.


Vi har i øjeblikket knap 90 glade børn med forskellige baggrunde, 10 medarbejdere med ideer og vilje. Vi udvider med flere nye elever. Vi vil derfor gerne se din ansøgning hurtig – dog senest tirsdag den 22. juni 2021 kl 12.00 på mail uo@skolenbifrost.dk


Du kan søge både hvis du ønsker fuld tid eller deltid.
Vi regner med tiltrædelse til august 2021.
Løn og ansættelse efter overenskomst med FSL. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Ulla Olin på tlf. 40600945 eller via mail uo@skolenbifrost.dk