Kan du lide pædagogisk og faglig udvikling?

Vi mangler dig, der vil være med til at udvikle vores friskole for højtbegavede børn og unge sammen med glade kolleger og engageret ledelse.

Vi har en skole, der arbejder vedholdende med at udvikle relationskompetence, nysgerrighed, innovation, kreativ tænkning og forskellige tilgange til læring og klasseledelse med høj faglighed.

Vi udvider og mangler derfor to lærere, der tilsammen kan bidrage med nedenstående

• Du kan med energi, sikker relationskompetence og klasseledelse undervise i dansk. Du kan skabe interesse for litteratur, skabe debat om litterære oplevelser og understøtte evnen til at fremlægge og fremstille
  • Du holder af tysk og/eller engelsk og kan med indlevelse undervise på mange niveauer og med spændende emner
  • Du elsker naturfag og matematik. Du undersøger sammen med børnene og arbejder med glæde både med de små og store spørgsmål. Du arbejder også engageret på at finde på undervisning uden et fysik/kemi-lokale her i starten
  • Du har interesse for læring gennem legende tilgang, gennem projekter eller værksteder, og du kan ind imellem slippe de fælles mål for i stedet at have fokus og nysgerrighed sammen med børnene

Generelt ønsker vi, du brænder for højtbegavede børn, der både har mange kompetencer men også kan have det svært, og skal laves særaftaler med. Du er en lærer, der kan og vil løfte eleverne fagligt og socialt i tæt samarbejde med både eleverne selv og deres forældre. Måske har du erfaring med udviklingsprojekter, måske med LKT eller specialundervisning. Under alle omstændigheder er du nysgerrig på vores børn og reflekterer gerne over egen praksis sammen med kolleger.
Hvis du endnu ikke kender meget til højtbegavede børn, er du stadig velkommen til at søge. Bare du er villig til at lære nyt og arbejde med egen praksis.

Vi har i øjeblikket ca. 65 glade børn med forskellige baggrunde, 10 medarbejdere med ideer og vilje. Vi udvider med flere nye elever og 2 nye klasser. Vi vil derfor gerne se din ansøgning hurtig – dog senest mandag den 22. marts 2021 kl 12.00.
Hvis du kan tiltræde i løbet af april, er vi glade, men har du de rette kompetencer og indstilling, venter vi også næsten tålmodigt til den 1. maj 2021.
Løn og ansættelse efter overenskomst med FSL.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Ulla Olin på tlf. 25220877 eller via mail uo@skolenbifrost.dk

Ansøgning sendes til kontakt@skolenbifrost.dk.