Stillingsopslag: Lærer

Uddannet lærer med stærke relationskompetencer til mellemtrinnet

Skolen Bifrost er målrettet højt begavede børn, hvor pædagogik og undervisning i høj grad er præget af vores elevers særlige styrker og udfordringer. Vi tror på et solidt trivselsarbejde, hvor kommunikation og sociale kompetencer er en central del af skolens DNA. Vi ønsker at stimulere børnenes nysgerrighed, og udvikle den. De skal have lov til at undre sig, undersøge, udforske, teste, fejle og forstå, så de lærer mere om sig selv, om andre og om resten af verden.

Om dig

Du brænder for at gøre en forskel for højt begavede børn, som oftest er ekstremt nysgerrige, intense, sensitive og konkret tænkende. Du er læreruddannet og kan undervise i engelsk, dansk og gerne tysk på mellemtrinnet. Din teoretiske baggrund er stærk, og du har solid praktisk erfaring med undervisning af børn og unge.

Dernæst er det vigtigt, at du:

• har interesse for at arbejde med højt begavede børn og gerne erfaring med børn med særlige behov
  • har et højt fagligt niveau, og er relationelt stærk
  • er en inspirerende og entusiastisk formidler
  • har solide sociale kompetencer og kan støtte børnene i denne udvikling
  • har en veludviklet humoristisk sans
  • formår at være både rummelig og tydelig i din rammesætning
  • har en positiv og anerkendende tilgang til såvel børn, forældre som kolleger
  • er fleksibel og forstår, at opstarten af en ny skole særligt i starten kræver en ekstra indsats

Vi tilbyder til gengæld en unik mulighed for at blive en del af et stærkt fællesskab, hvor vi motiveres af at udfolde højt begavede børns fulde potentiale. Du bliver en del af et solidt fagligt miljø, hvor du vil arbejde sammen med nogle af de mest kompetente fagfolk inden for undervisning af højt begavede børn.

Stillingen refererer til skolelederen. Løn, ferie mv. følger gældende overenskomst.

Ansøgning og CV sendes til sekr@skolenbifrost.dk. Har du spørgsmål kan vores konstitueret skoleleder Sarah Søndergård kontaktes på 46367070.

Vi indkalder løbende til samtaler. Stillingen forventer vi at besætte så snart vi har fundet den rette.