Klubber

En gruppe forældre arrangerer løbende forskellige slags klubber. Vi har tre forskellige klubber klar til at starte, når corona-restriktionerne tillader det.

Bifrost Skoleskak

How Playing Chess Can Make You a Better Entrepreneur » StartupGuys.net

En social skoleskakklub for alle skolens elever. Klubben mødes hver 2. tirsdag (ulige uger) efter skoletid, og spiller skak på alle niveauer. Der er plads til både dem der spiller skak for sjov, dem der lige skal lære brikkerne at kende og dem, der gerne vil deltage i regionale og landsdækkende skoleskakturneringer.
For tilmelding og spørgsmål skriv til sorenweimann@gmail.com.

Klub B

“B” står både får “Bifrost” og for “Bilskirner”. Bilskirner er nemlig Tors hus med 540 rum. Sådan er Klub B også. Det er en månedlig klub, der har forskellige temaer fra gang til gang. Det kan f.eks. være Geocaching den ene måned, brætspil den næste og Harry Potter den tredje måned.

Bifrost Kreativ Klub

Korsang Sang Børn - Gratis vektor grafik på Pixabay

Den kreative klub vil tilbyde forløb med forskellige kreative temaer. På nuværende tidspunkt har vi planer om et forløb med tegne-undervisning og et kor.

LAN-arrangementer

Når vi kommer helt ud på den anden side af corona, så er det planen at arrangere Gamer-LAN med masser af spil-sjov for eleverne og oplæg til debat og børn og skærme/gaming for forældrene.

Har du spørgsmål til de forældredrevne klubber på Skolen Bifrost, så skriv til sorenweimann@gmail.com.