Klubber

En gruppe forældre arrangerer løbende forskellige slags klubber, hvor eleverne kan mødes om interesser udenfor skoletiden.

Bifrost Skoleskak

How Playing Chess Can Make You a Better Entrepreneur » StartupGuys.net

En social skoleskakklub for alle skolens elever. Klubben mødes hver 2. mandag (ulige uger) efter skoletid, og spiller skak på alle niveauer. Der er plads til både dem der spiller skak for sjov, dem der lige skal lære brikkerne at kende og dem, der gerne vil deltage i regionale og landsdækkende skoleskakturneringer.
For tilmelding og spørgsmål skriv til mads.hjortsoe@gmail.com eller sorenweimann@gmail.com.

Avisklub

Beskrivelse på vej.

Rollespilsklub

Beskrivelse på vej.

LAN-arrangementer

Når vi kommer helt ud på den anden side af corona, så er det planen at arrangere Gamer-LAN med masser af spil-sjov for eleverne og oplæg til debat og børn og skærme/gaming for forældrene.

Har du spørgsmål til de forældredrevne klubber på Skolen Bifrost, så skriv til sorenweimann@gmail.com.