Bestyrelse

Caroline Stokholm Clemmensen
formand@skolenbifrost.dk

Medlem af forældrekredsen. Mor til to højt begavede drenge. Ba.link.merc, Cand.comm. Kulturhusleder af KulturCosmos og næstformand for Kulturhusene i Danmark
.

Claus Niller

Medlem af skolekredsen. Rektor for Roskilde Katedralskole og næstformand på Roskilde Festival Højskole.

Jan Bjergskov

Medlem af skolekredsen. Medejer af vinvirksomhed og 10 års erfaring som skoleleder
.

Jesper Hansen Bonde

Medlem af forældrekredsen
. Ph.D, dipl.med.sci., Senior Researcher, Lab. manager.

Jesper Høyer Zacho

Medlem af skolekredsen. Far til to højt begavede drenge. Søofficer, HD i økonomistyring og procesledelse, + 10 års erfaring med ledelse.

Mikael Breinholst
kasserer@skolenbifrost.dk

Medlem af forældrekredsen. Far til to højt begavede børn. Cand.Merc.phil. 15 års ledelses- og bestyrelseserfaring.

Sascha Faxe

Medlem af skolekredsen. Udviklingskonsulent på INSP! Mange års erfaring med læring, ledelse og organisationer.

Tina Lind-Larsen

Medlem af forældrekredsen og suppleant til bestyrelsen.

Erklæringer

Initiativkredsens erklæringer om frihed og folkestyre-kravet og uafhængighedskravet m.v.
Bestyrelsens erklæringer om frihed og folkestyre-kravet og uafhængighedskravet m.v.