Betinna MallingSFO-pædagog

Kontakt: ebm@skolenbifrost.dk

• Pædagog
  • Betinna har i sit tidligere virke startet en fritidsklub op på Kristofferskolen i Roskilde og haft ansvaret for den daglige drift. Betinna har desuden 20-års erhvervserfaring som skole/SFO pædagog.

Freya AgerskovLærervikar

• Jeg er selv højt begavet, og har været igennem ni hårde folkeskoleår. Jeg har gået på tre forskellige folkeskoler, og jeg ved hvordan, det er at gå på en skole som ikke kan opfylde ens behov. Jeg blev student i Juni 2020, hvor jeg har fået min STX-studentereksamen fra Sorø akademi. I min fritid nyder jeg at designe og fremstille smykker og læse en masse bøger.

Helle BechKlasselærer for 0.-1. kl.

Kontakt: hb@skolenbifrost.dk

• Dansklærer og læsevejleder
  • Helle kommer fra Roskilde Private Realskolen, hvor hun har arbejdet i 7 år. Tidligere har Helle været 17 år i folkeskolen.

Louise StrøybergPædagogmedhjælper

Kontakt: ls@skolenbifrost.dk

• Humaniora
  • Louise har arbejdet med IT projektledelse i forskellige sammenhænge, men har de sidste mange år koncentreret sig om sine 4 børn, der alle går på Atheneskolen, hvor Louise ind imellem har vikarieret i SFOen.

Ole GrevaldKlasselærer i 6.-7. kl.

Kontakt: og@skolenbifrost.dk

• Naturfagslærer
  • Matematik- og talentvejleder.
  • Beskikket censor i matematik

Pia KorntvedSkolesekretær

Kontakt: pk@skolenbifrost.dk

• Administration (HF & Kommunom)
  • Pia har tidligere arbejdet som skolesekretær på en privatskole i 12 år og var med til at udbygge skolen fra 60 til 220 elever. De sidste 12 år har hun været ansat i et internationalt firma i Roskilde – 6 år i finansafdelingen (løn & HR) og 6 år som koordinator i en produktionsafdeling.

Preben SørensenPedel

Kontakt: ps@danminar.dk

Roar Lindekilde Arboe JakobsenKlasselærer i 2.-3. kl.

Kontakt: rlj@skolenbifrost.dk

• Cand.mag. i religionshistorie med gymnasierettet sidefag i idræt.
  • Roar har arbejdet på privatskolen Skt. Josefs Skole i Roskilde i 12 år, og desuden forfulgt sin passion for italiensk madkultur med en kort arbejdsperiode i den italienske køkkenvirksomhed, Almani.

Sarah SøndergårdPædagogisk koordinator og lærer

Kontakt: ssj@skolenbifrost.dk

• Lærer og konservatorieforberedende uddannelse i klassisk guitar, talentvejleder og beskikket censor i dansk.
  • Sarah har arbejdet på Holbæk Private Realskole i 25 år, undervist i musik siden hun var 19 år gammel og har samarbejdet med diverse organisationer, kørt mentorforløb med de højtbegavede elever, haft MasterClass-hold og forfatterskole.

Thue C. LeibrandtKlasselærer i 4.-5. kl.

Kontakt: tcl@skolenbifrost.dk

• Lærer med matematik og fysik/kemi som linjefag
  • Thue har gennem tiden arbejdet indenfor en række områder: Undervisning i alle mulige former – og typer elever. Flyvesikkerhed. Teaterproduktioner / lysdesign mm.

Ulla Olin Skoleleder

Kontakt: uo@skolenbifrost.dk

• Master i ledelse af Udannelsesinstitutioner. Certificeret systemisk coach, grunduddannelse i skoleledelse. Exam.pæd.i historie og samfundsfag og lærer.
  • Ulla har været leder i 20 år på forskellige skoler, været skolechef og har tidligere en del års erfaring som lærer bl.a. på specialskole og daghøjskole.