Arendse Løvind AndersenLærer

• Kandidat i Games fra IT Universitetet og bachelor i Film- & Medievidenskab fra Københavns Universitet.
  • Arendse har undervist skoleklasser i filmens virkemidler hos FILM-X i Cinemateket i København, har undervist voksne på IT Universitetet som teaching assistant og har i mange år arrangeret store liverollespilsevents.

“Da jeg selv var et højt begavet barn, havde jeg uendeligt meget brug for en lærer, som forstod mig, tog mig alvorligt og turde udfordre mig. Jeg vil rigtig gerne være den lærer og gøre en vigtig forskel for Bifrosts elever.”

Betinna MallingSFO-pædagog

• Pædagog
  • Betinna har i sit tidligere virke startet en fritidsklub op på Kristofferskolen i Roskilde og haft ansvaret for den daglige drift. Betinna har desuden 20-års erhvervserfaring som skole/SFO pædagog.

”Jeg glæder mig til at arbejde med stor fokus på børnenes trivsel og læring i samarbejde med engagerede kollegaer og forældre.”

Jesper Høyer Zacho – Konstitueret skoleleder

• Medlem af Skolekredsen. Far til to højt begavede drenge. Uddannet Søofficer og HD(ØP). 10+ års erfaring med Ledelse, de seneste 5 år med Løn, Økonomi og Software

Louise StrøybergPædagogmedhjælper

• Humaniora
  • Louise har arbejdet med IT projektledelse i forskellige sammenhænge, men har de sidste mange år koncentreret sig om sine 4 børn, der alle går på Atheneskolen, hvor Louise ind imellem har vikarieret i SFOen.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at være med til give flere børn med særlige forudsætninger et godt skoleliv, ved at skabe varme, trygge rammer i SFOen, der bliver en bro mellem skole- og hjemmeliv.’’

Pia Sook SamsoeLærer

• Teknisk Designer
  • Bygningskonstruktør
  • Lærer i matematik og billedkunst
  • NLP kommunikation
  • Innovation
  • Pia har været frivillig værkstedsleder på NørdCamp i Roskilde med StoreNørderne fra DR. Hun har været støttelærer for inklusionsbørn i en folkeskole i København. Så har hun været tilknyttet børneværkstedet for SMK og haft eget kunstgalleri i KBH K. Pia har startede egen billedkunstskole i Ørestaden med små hold i forskellige aldersgrupper i hverdagen. Desuden har hun erfaring, som projektleder, beregner og produktudvikler i byggebranchen.

“Hvor er det vildt, at der nu er en skole med blik for den kreative vinkel og faglighed for HB børn.
Jeg glæder mig i den grad til at bidrage til, at de højt begavet børn føler sig anerkendt og være med til at sætte deres retfærdighedssans i spil.
At kunne give dem en god hverdag med trivsel og kreativitet i alle former og afskygninger.”

Pia KorntvedSkolesekretær

• Administration (HF & Kommunom)
  • Pia har tidligere arbejdet som skolesekretær på en privatskole i 12 år og var med til at udbygge skolen fra 60 til 220 elever. De sidste 12 år har hun været ansat i et internationalt firma i Roskilde – 6 år i finansafdelingen (løn & HR) og 6 år som koordinator i en produktionsafdeling.

“Jeg glæder mig mest til igen have en hverdag, hvor jeg vil gå hjem med et smil på læben over at være en del af en arbejdsplads som skaber tryghed og stabilitet omkring børns univers. Jeg glæder mig til at samarbejde på kryds og tværs, hvor deltagerne (forældre, ansatte & bestyrelsen) kun har et mål: at se hvert barn opleve succes i deres rejse til voksenheden.”

Roar Lindekilde Arboe JakobsenLærer

• Cand.mag. i religionshistorie med gymnasierettet sidefag i idræt.
  • Roar har arbejdet på privatskolen Skt. Josefs Skole i Roskilde i 12 år, og desuden forfulgt sin passion for italiensk madkultur med en kort arbejdsperiode i den italienske køkkenvirksomhed, Almani.

”Jeg glæder mig meget til at gøre en forskel for højt begavede børn – både mht. deres generelle trivsel og uddannelse. Jeg finder elevgruppen inspirerende og glæder mig til at få en hverdag på Bifrost sammen med børn og kolleger.”

Sarah SøndergårdLærer

• Lærer og konservatorieforberedende uddannelse i klassisk guitar, talentvejleder og beskikket censor i dansk.
  • Sarah har arbejdet på Holbæk Private Realskole i 25 år, undervist i musik siden hun var 19 år gammel og har samarbejdet med diverse organisationer, kørt mentorforløb med de højtbegavede elever, haft MasterClass-hold og forfatterskole.

“Jeg glæder mig til at være med til at skabe en skolekultur, hvor den positive jantelov regerer. Et sted hvor hvert enkelt barn bliver set, hørt og anerkendt for det menneske, som det er i et meningsfuldt og differentieret læringsmiljø. For mig er det vigtigt at få skabt et generelt fokus på faglig – og social trivsel hos alle elever

Thue C. LeibrandtLærer

• Lærer med matematik og fysik/kemi som linjefag
  • Thue har gennem tiden arbejdet indenfor en række områder: Undervisning i alle mulige former – og typer elever. Flyvesikkerhed. Teaterproduktioner / lysdesign mm.

“Jeg glæder mig til at være med til at give jeres børn en skolegang fyldt med de succesoplevelser og anerkendelser som jeg – som højt begavet – selv kunne have brugt i min egen skoletid. At være med til at udvikle potentialet i det enkelte barn.”