Betinna MallingSFO-pædagog

bmallingbifrost@gmail.commidlertidig mailadresse

• Pædagog
  • Betinna har i sit tidligere virke startet en fritidsklub op på Kristofferskolen i Roskilde og haft ansvaret for den daglige drift. Betinna har desuden 20-års erhvervserfaring som skole/SFO pædagog.

Freya AgerskovLærervikar

Freya.skolenbifrost@gmail.commidlertidig mailadresse

• Jeg er selv højt begavet, og har været igennem ni hårde folkeskoleår. Jeg har gået på tre forskellige folkeskoler, og jeg ved hvordan, det er at gå på en skole som ikke kan opfylde ens behov. Jeg blev student i Juni 2020, hvor jeg har fået min STX-studentereksamen fra Sorø akademi. I min fritid nyder jeg at designe og fremstille smykker og læse en masse bøger.

Louise StrøybergPædagogmedhjælper

louise.skolenbifrost@gmail.commidlertidig mailadresse

• Humaniora
  • Louise har arbejdet med IT projektledelse i forskellige sammenhænge, men har de sidste mange år koncentreret sig om sine 4 børn, der alle går på Atheneskolen, hvor Louise ind imellem har vikarieret i SFOen.

Ole GrevaldKlasselærer i 6.-7. kl.

bifrost@grevald.dkmidlertidig mailadresse

• Naturfagslærer
  • Matematik- og talentvejleder.
  • Beskikket censor i matematik

Pia KorntvedSkolesekretær

sekr@skolenbifrost.dk

• Administration (HF & Kommunom)
  • Pia har tidligere arbejdet som skolesekretær på en privatskole i 12 år og var med til at udbygge skolen fra 60 til 220 elever. De sidste 12 år har hun været ansat i et internationalt firma i Roskilde – 6 år i finansafdelingen (løn & HR) og 6 år som koordinator i en produktionsafdeling.

Pia Sook Samsøe – klasselærer i 0.-1. kl.

piapil.skolenbifrost@gmail.commidlertidig mailadresse

• Teknisk Designer
  • Bygningskonstruktør
  • Lærer i matematik og billedkunst
  • NLP kommunikation
  • Innovation
  • Pia har været frivillig værkstedsleder på NørdCamp i Roskilde med StoreNørderne fra DR. Hun har været støttelærer for inklusionsbørn i en folkeskole i København. Så har hun været tilknyttet børneværkstedet for SMK og haft eget kunstgalleri i KBH K. Pia har startede egen billedkunstskole i Ørestaden med små hold i forskellige aldersgrupper i hverdagen. Desuden har hun erfaring, som projektleder, beregner og produktudvikler i byggebranchen.

Preben SørensenPedel

Roar Lindekilde Arboe JakobsenKlasselærer i 2.-3. kl.

roar.skolenbifrost@gmail.commidlertidig mailadresse

• Cand.mag. i religionshistorie med gymnasierettet sidefag i idræt.
  • Roar har arbejdet på privatskolen Skt. Josefs Skole i Roskilde i 12 år, og desuden forfulgt sin passion for italiensk madkultur med en kort arbejdsperiode i den italienske køkkenvirksomhed, Almani.

Sarah SøndergårdKonstitueret skoleleder

sarah@skolen-bifrost.dkmidlertidig mailadresse

• Lærer og konservatorieforberedende uddannelse i klassisk guitar, talentvejleder og beskikket censor i dansk.
  • Sarah har arbejdet på Holbæk Private Realskole i 25 år, undervist i musik siden hun var 19 år gammel og har samarbejdet med diverse organisationer, kørt mentorforløb med de højtbegavede elever, haft MasterClass-hold og forfatterskole.

Thue C. Leibrandt – Klasselærer i 4.-5. kl.

thue.skolenbifrost@gmail.commidlertidig mailadresse

• Lærer med matematik og fysik/kemi som linjefag
  • Thue har gennem tiden arbejdet indenfor en række områder: Undervisning i alle mulige former – og typer elever. Flyvesikkerhed. Teaterproduktioner / lysdesign mm.